Tilaa Hamstraajat

Täältä voit tilata Hamstraajien eri versioita sekä varaosia.

Hinnasto

Hamstraajat Deluxe 40 €
Sisältää korttipakan, 148*148 mm kokoisen ohjevihkosen, pelin kulkukaavion ja neljä A4-kokoista sanastoa pelaajille 15*15 cm pelilaatikossa. Jos tilaus sisältää Hamstraajat Deluxe-pelin, se toimitetaan postipakettina tai pakettiautomaatin kautta valinnan mukaan.

Hamstraajat-peruspeli 25 €
Sisältää korttipakan, 85*55 mm kokoisen ohjevihkosen sekä pelin kulkukaavion korttipakkakotelossa. Peruspelit mahtuvat postiluukusta sisään ja toimitetaan oletuksena kirjeenä. Jos tilaat suuren erän kerralla (yli 10 kpl), valitse postipaketti, pakettiautomaatti tai kysy vaihtoehtoista toimitustapaa kohdassa Muuta.

Hamstraajat Print and Play 9,90 €
Saat linkin, jonka kautta voit ladata Hamstraajat-pelin aineiston pdf-tiedostoina tulostettavaksi. Linkin takaa löytyy kortit, 148*148 mm ohjevihkonen, kulkukaavio ja pelaajan sanasto.

Hamstraajat-demopelin tulostus ja toimitus 5 €
Hamstraajat-demopeli on vapaasti tulostettavissa sivustollamme. Pientä vaivanpalkkaa vastaan voimme myös tulostaa pelin puolestasi. Demo sisältää 16 korttia, ohjevihkosen, kulkukaavion ja pelaajan sanaston. Jos haluat useampia kulkukaavioita tai sanastoja, voit tilata ne lisäosina (ks. varaosat). Hinta sisältää postikulut. Jos tilaat muita tuotteita samassa tilauksessa, postikuluista hyvitetään demon postikulut 1,80 €. Huomaa, että demon painojälki ei vastaa valmiin tuotteen painojälkeä. Hinta ei sisällä korttien leikkausta.

Hamstraajat-postikortti 1 €
Voit valita postikorttiin haluamasi Hamstraajat-hahmon (ks. Pelin esittely).

Varaosat
Onko yksittäinen kortti kadonnut tai revennyt? Oletko ostanut Deluxe-pelin, mutta haluat kätevän kotelon korttien kuljettamiseen matkalla? Oletko ostanut peruspelin, mutta haluaisit isommat ohjeet tai sanastoja pelaajille? Hyviä uutisia! Kaikkia Hamstraajat-pelin osia voi tilata myös yksittäin! Jos tilaus sisältää Deluxe-pelilaatikon, valitse toimitustavaksi postipaketti tai pakettiautomaatti.

Yksittäinen kortti 1 € / kpl
Ohjevihkonen 85 * 55 mm 2 €
Ohjevihkonen 148*148 mm 3 €
Kulkukaavio 74 * 148 mm 0,50 €
Kulkukaavio 148 * 296 mm 1 €
Pelaajan sanasto 1 €
Korttipakkakotelo 5 €
Deluxe-pelilaatikko 7 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Hintaan lisätään toimituskulut (posti). Tuotteista lähetetään lasku. Arvioitu toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

Kirjoita tähän mitä pelejä / varaosia tilaat.
Jos tilaat postitettavia tuotteita, kirjoita tähän mihin osoitteeseen tuotteet lähetetään.
Anna puhelinnumero saapumisilmoitusta varten, jos tilaat tuotteita postipakettina tai pakettiautomaattiin. Puhelinnumeroa ei käytetä mihinkään muuhun.
Valitse otatko sähköposti- vai paperilaskun. Oletuksena lähetämme laskun sähköpostilla.
Tähän voit kirjoittaa esim. laskutusosoitteen, jos haluat laskun eri osoitteeseen kuin tuotteet.
Uutiskirje lähetetään korkeintaan kolme kertaa vuodessa. Kirje voi sisältää esimerkiksi tietoa tarjouksista, tarjouskoodeja tai palautekyselyjä. Uutiskirjeen lähettämistä varten säilytämme vain sähköpostiosoitteesi, emmekä anna sitä kolmansille osapuolille. Jos et tilaa uutiskirjettä, säilytämme tietojanne vain sen verran kuin tarvitsemme laskutusta ja tuotteiden lähettämistä varten.